Un ghid care îți arată când trebuie să iei suplimente alimentare și de ce

Top 5 motive pentru care ai putea beneficia de suplimentele alimentare

Într-o lume perfectă, ai dormi întotdeauna suficient, te-ai hidrata și nu ai mânca altceva decât mese sănătoase, echilibrate, cu toți nutrienții de care ai nevoie. Dar cei mai mulți dintre noi nu trăiesc în acea lume și, chiar dacă ar trăi, există întotdeauna câteva motive pentru a lua în considerare suplimentele alimentare, indiferent cât de sănătos este stilul tău de viață.

1. ABSORBȚIA NUTRIENȚILOR

Nu există două organisme similare și nimeni nu absoarbe substanțele nutritive exact la fel. Acest lucru este valabil mai ales pe masură ce înaintăm în vârstă, iar capacitatea corpului de a descompune și a absorbi nutrienții din alimente scade. Alegerea suplimentelor potrivite și susținerea digestiei sănătoase cu un probiotic bun te poate ajuta să fii sigur că organismul tău primește atâtea vitamine și minerale cât are nevoie. Forever Active Pro-B este un produs avansat, cu peste 8 miliarde CFU de bacterii bune, conceput pentru a susține un sistem digestiv sănătos.

Știai că Forever Aloe Vera Gelsusține digestia sănătoasă și absorbția nutrienților? Bea câte un pic în fiecare zi pentru a-ți ajuta corpul să beneficieze mai mult de suplimentele zilnice!

2. MĂNÂNCI PE FUGĂ

Nu toate mesele pot fi echilibrate. Dacă te trezești mâncând pe fugă sau pregătești mese rapide și ușoare atunci când programul tău zilnic e foarte încărcat, probabil că va trebui să acoperi câteva carențe nutriționale. Suplimentele pot fi un ajutor de nădejde pentru a te asigura că obții nutrienții de care corpul tău are nevoie. De fapt, cercetările arată că până la 90% dintre oameni nu primesc cantitatea zilnică recomandată de nutrienți numai din alimente. Forever Supergreens este o băutură delicioasă, care îți oferă un amestec ideal de substanțe nutritive din peste 20 de fructe și legume. Trebuie doar să mixezi un pliculeț cu 240 ml de apă sau băutura ta preferată.

Chiar dacă avem acces la alimente bogate din punct de vedere nutritiv, carențele de vitamine A, D și B12 sunt încă foarte frecvente în întreaga lume. Dacă nu reușești să obții din alimente o cantitate suficientă din acesti nutritienți esențiali, ar putea fi momentul perfect să începi să iei un complex de multivitamine cum este Forever Daily.

3. NU PRIMEȘTI SUFICIENTE MINERALE

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sănătații, cei mai mulți oameni nu mai beneficiază de un aport corect de minerale, ca urmare a producției moderne de apă. Filtrarea excesivă și alte metode utilizate pentru tratarea apei potabile elimină, de asemenea, mineralele esențiale necesare pentru a menține sănătatea generală și rezistență osoasă. Cel mai simplu mod de a te asigura că beneficiezi de o cantitate suficientă de minerale este să iei un supliment zilnic cu calciu, magneziu și alte minerale importante.

Calciul și magneziul sunt două dintre mineralele cele mai expuse carențelor în rândul adulților. Ambele joacă un rol cheie în sănătatea musculară, mențin rezistența osoasă și sănătatea inimii. Forever Nature-Min este un complex de minerale pentru uz zilnic care te poate ajuta să beneficiezi de cantitatea ideală de minerale.

4.  FACI MULT SPORT

Dacă faci sport sau te antrenezi frecvent, probabil ai nevoie să-i furnizezi corpul mai mulți nutrienți decât ai putea crede. Când te antrenezi, corpul tău folosește mai multă energie și mai mulți nutrienți. Este esențial să refaci necesarul de nutrienți după un antrenament intens, pentru a susține refacerea după efort și a-ți menține corpul pregătit pentru urmatoarea rundă. ARGI+ vă furnizează toate avantajele L-argininei , un aminoacid atât de puternic încât oamenii de știință îl mai numesc și „molecula miracol”

5. NU BENEFICIEM PE CÂT NE-AM AȘTEPTA DE PRODUSELE CONSUMATE

Cele mai multe produse de pe rafturile magazinelor nu provin, în general, din apropiere. De fapt, multe dintre ele parcurg sute, daca nu chiar mii de kilometri înainte să ajungă pe rafturi. Potrivit cercetarilor efectuate de Centrul pentru Sisteme Agricole de Mediu, vitaminele din anumite tipuri de produse se pot pierde prin depozitare și transport pe distante lungi. În plus, gătitul poate reduce și mai mult conținutul de nutrienți. Un motiv excelent pentru a încerca să cumperi de la producatorii locali și să ai mereu la îndemâna un complex de multivitamine, pentru a te asigura că primești nutrienții de care ai nevoie zilnic!

Articol al companiei Forever Living Romania