...

Fondată în 1978, Forever Living Products este o companie multimiliardară, în continua dezvoltare, fiind liderul mondial în cultivarea plantei de Aloe vera și producția celor mai benefice și populare produse cu Aloe vera.

Pasiunea pentru un stil de viață sănătos, pentru produse de calitate și independență financiară l-au inspirat pe Rex Maughan să fondeze această companie, care a schimbat și schimbă viețile a zeci de milioane de oameni din întreaga lume. Planul său a fost simplu: oferă oamenilor produse de cea mai bună calitate pentru a promova un stil de viață sănătos pe termen lung — și fă-o întotdeauna într-un stil cald și personal. Astăzi, rezultatele vorbesc de la sine, continuând împreună cu fiul sau, Gregg Maughan, Președintele Forever, să conducă o companie unică în lume.

In țara noastră, compania Forever Living Products Romania iși are sediul în București Bdul Aviatorilor nr.3 si deține mai multe depozite situate în București, Constanța, Iasi, Cluj-Napoca, Arad, Craiova și Brașov.

De 43 de ani in lume si de 23 de ani în Romania, Forever Living Products cultivă bunatate în jurul ei cu multă generozitate. Cum?

Singura companie Aloe vera integrată vertical din lume

Secretul care stă la baza succesului extraordinar al companiei Forever este foarte simplu și se rezumă la planta Aloe vera. Abordarea noastra personalizată de cultivare și recoltare a acestui ingredient natural valoros și modul în care o adaugăm produselor noastre este recunoscut și apreciat ăn intreaga lume. Ne caracterizează calitatea riguroasă verificată, pas cu pas, chiar de noi.

Atunci cand Rex Maughan a creat compania Forever Living Products, știa că nu este în interesul acesteia să se bazeze pe terți furnizori în ceea ce privește plantațiile de aloe și procesul de producție. Din acest motiv, Forever și-a asigurat nu doar plantații proprii de aloe, dar și punctele de fabricație și distribuție ale produselor.

Cu ajutorul științei, inovației și devotamentului echipei noastre știintifice și de dezvoltare, Aloe Vera of America își dedică eforturile pentru ca tu să beneficiezi de Aloe vera de cea mai bună calitate.

Forever Living deține toate plantațiile de aloe pe care le folosește în crearea produselor – în Rio Grande Valley – Texas și 6.500 de acri in Republica Dominicană, aceasta fiind și cea mai mare plantație de Aloe din lume. CultivĂm Aloe vera în cel mai bun climat și în cele mai bune condiții, care îți garantează că vei primi cele mai bune produse. De la plantă la produs, pentru tine. Pe plantația noastra din Republica Dominicana creștem peste 30 de milioane de plante ăși recoltîm peste 500.000 de kilograme de aloe în fiecare săptămână.

Aloe Vera America din Dallas, Texas, este centrul tuturor operațiunilor prin care trece Aloe vera noastră. De aici, noi controlăm plantațiile noastre din Texas și Republica Dominicană, unitățile de prelucrare din Mission, Texas, peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual și procesul de fabricare al gamei noastre de produse excepționale pe bază de Aloe vera. Acest centru incredibil a investit milioane de dolari în tehnologie de vârf, laboratoare de ultimă generație și unități de cercetare, toate pentru a se asigura că Forever livrează constant doar produse cu cea mai mare calitate din lume.

Suntem mândri să spunem că operațiunile noastre de procesare a plantelor de aloe furnizează cele mai de calitate produse pentru cei mai buni consumatori și Forever Business Owneri din lume. În spatele fiecarui produs pe bază de Aloe vera se află o operațiune de clasă mondialî.

Mediul înconjurator – o prioritate Forever

Forever Living își evaluează constant propriile practici, astfel încât să devină mereu mai bună. De ce? Pentru că noi credem că așa este corect. Am solicitat certificare din partea „International Organization for Standardization” (ISO) – o organizație independentă care evaluează impactul pe care îl au companiile asupra mediului — și în 2006 am lansat un program oficial pentru sustenabilitatea mediului care să ne provoace să facem și mai mult. Sistemul nostru de Management al Mediului, documentat, a fost certificat la standardul international ISO 14001 și am menținut aceasta certificare în fiecare an de-atunci.

Când vine vorba despre eficiența convertirii CO2 în oxigen, 20 de plante de aloe reprezintă echivalentul unui copac. Cu peste 50 de milioane de plante Aloe vera pe plantațiile noastre, Forever Living elimină din atmosferă peste 2 milioane de tone de CO2 în fiecare an. Fiecare dintre noi este mândru că amprenta de carbon a Forever Living Products are un impact pozitiv cert asupra mediului.

Sună! Iți oferim consiliere gratuită.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.