CUM CUMPĂR PRODUSE FOREVER ?

   Vrei să cumperi produse Forever ? Crează-ți un cont de client al companiei Forever Living Products și beneficiezi pe loc de minim 5% reducere la toate produsele Forever . 

    Există un cost sau o taxă de înscriere ?

       -Nu , totul este gratuit .

    Pot să folosesc contul pentru totdeauna , chiar dacă folosesc contul foarte rar ?

       Da , datele contului tău ramân '' Forever'' în baza noastră de date.

Ce trebuie să știi despre cont și comenzi Produse Forever  :

  •  prima comandă trebuie plasată în decurs de 24 de ore de la crearea contului de client. Acest lucru este necesar doar prima dată, pentru a valida intenția ta de a deveni “Consumator cu reducere”. Poți comanda orice produse dorești și ai prețurile reduse deja cu 5%!

  • comanda minimă  este de 25 euro + TVA dacă se platește cu cardul, sau 50 euro + TVA pentru plata ramburs.

  • în ultima săptămână din fiecare lună plata ramburs nu este disponibilă 

  • contul de client se face online, durează câteva minute și poți comanda imediat.


   Indicații pentru cont nou client produse Forever:

1. Completează formularul de înscriere din pagina , și Înregistrează-te ! 

Atenție!
În completarea Formularului de Înscriere, poți să folosesti ce parola vrei. Parola pe care o setezi trebuie sa fie de minim 8 caractere și să conțină  litere mari, mici și cifre. 

2. Validează-ți înscrierea prin accesarea linkului de confirmare primit pe email.
După ce ai terminat de completat formularul de înscriere, trebuie să îți verifici emailul și să confirmi înscrierea! Linkul de confirmare il vei găsi în unul din cele trei emailurile primite pe adresa de email pe care ai folosit-o la înscriere.

 Viitoarele comenzi de produse Forever le faci direct pe site-ul oficial www.foreverliving.ro din contul tău .

 Folosește formularul de reducere de mai jos și obții pe loc reducerea de 5%

Nu uita! Dacă ai nevoie de ajutor în procesul de inscriere, sună-ne la 0729 499 700 și te ajutăm cu placere să iti faci un cont Forever Living..

 

Compania Forever Living oferă clienților posibilitatea de a avea reduceri mai mari de 5% ,conform planului de marketing.

Cum obțin reducere de 30% pentru totdeauna?

 Cumpară produse de două puncte credit (fiecare produs are o valoare în puncte credit, exemplu 1 gel Aloe vera are 0,101 puncte) în două luni calendaristice consecutive ( pune mai multe comenzi Forever ) și primești pentru totdeauna reducerea de 30% .

  Compania are la vănzare, un pachet care conține 30 de produse în valoare de două puncte credit denumit Touch of Forever și două pachete cu valoare mai mică dar care îți oferă aceeași reducere  permanentă de 30%: Start Your Journey Pack și Start Your Personal Use Pack .

 

Foloșeste formularul de reducere și achiziționează produsele dorite. Vrei să cunoști mai bine produsele Forever? Descarcă catalogul de produse Forever 2022 AICI ! 

Ai deja un cont de client ? Apasă butonul de mai jos !