CUM CUMPAR

 

Completeaza FORMULARUL OBTINERE REDUCERE 5%-AICI ! si primesti instant pe emailul tau pasii necesari la crearea contului de cumparator.  

 

Va reamintim ca acest site apartine unui Forever Business Owner autorizat, iar prin completarea Formularului pentru INREGISTRARE CONT veti fi automat inscris in baza de date a companiei Forever , ca si cumparator.

 

Compania Forever ofera clientilor posibilitatea de a avea reduceri mai mari de 5% ,conform planului de marketing.

Daca aveti probleme la inregistrarea si activarea contului, sunati pentru asistenta la 0729499700 .

Inscrie-te GRATUIT ca si “Consumator cu reducere” in cadrul companiei Forever Living Products si beneficiezi pe loc de minim 5% reducere la produsele FLP. Reducerea o primesti direct in contul tau de pe site-ul oficial Forever Living Products si este valabila la toate produsele de pe site , atat in Romania cat si in peste 150 de tari.

 

Exista vreun cost sau taxa pentru inscrierea ca si “Consumator cu reducere”?
Nu! Inscrierea ca si “Consumator cu reducere” este gratuita.

 

Trebuie sa fac periodic un anumit numar de comenzi pentru pastrarea statutului de “Consumator cu reducere”?
Dupa ce te-ai inscris ca si “Consumator cu reducere” nu ai nici o obligatie, comanzi cand vrei tu la nivelul de reducere pe care l-ai obtinut. 

 

Conditiile principale pentru persoanele care sunt “Consumator cu reducere”:

  • dupa completarea formularului de inscriere, prima comanda trebuie plasata in decurs de 24 de ore de la inscriere. Acest lucru este necesar doar prima data, pentru a valida intentia ta de a deveni “Consumator cu reducere”. Poti comanda orice produse doresti si ai preturile reduse deja cu 5%!

  • comanda minima pentru un “Consumator cu reducere” este de 25 euro + TVA daca se plateste cu cardul, sau 50 euro + TVA pentru plata ramburs.

  • in ultima saptamana din fiecare luna plata ramburs nu este disponibila (deoarece trebuie sa se calculeze comisioanele distribuitorilor). In aceste zile comenzile se vor plati cu cardul( exceptie face mun. Bucuresti -pana in penultima zi a lunii ).

Lista completa cu termenii si conditiile o poti citi detaliat in formularul de inscriere online.

 

Cum te inscri ca si “Consumator cu reducere”:
Inscrierea ca si “Consumator cu reducere” este gratuita, se face direct online si dureaza cateva minute.

 

1. Completeaza formularul de inscriere din pagina ”Cum comand”, si imediat primesti un email in care ai toate informatiile pentru primirea unui ID (cod de identificare   si )crearea contului de reducere. Dupa completarea formularului din link-ul de inscriere vei fi redirectat pe site-ul oficial Forever Living Products pentru finalizarea inscrierii.
 

Atentie!
In completarea Formularului de Inscriere, poti sa folosesti ce parola vrei. Parola pe care o setezi trebuie sa fie de minim 8 caractere si sa contina  litere mari, mici si cifre.  Exemplu: Maria1990

 

2. Valideaza-ti inscrierea prin accesarea linkului de confirmare primit pe email.
Dupa ce ai terminat de completat formularul de inscriere, trebuie sa iti verifici emailul ca sa confirmi inscrierea! Linkul de confirmare il vei gasi in unul din cele trei emailurile primite pe adresa de email pe care ai folosit-o la inscriere.

 

3. Plaseaza prima ta comanda in 24 de ore de la inscriere.
Dupa ce ai confirmat inscrierea, trebuie sa plasezi prima comanda in maxim 24 de ore.Acest lucru este necesar doar prima data! De asemenea, nu uita ca o comanda minima pentru un “Consumator cu reducere” este de 25 euro + TVA daca se plateste cu cardul, sau 50 euro + TVA pentru plata ramburs. Poti comanda orice produse doresti si ai preturile reduse deja cu 15%! Dupa prima comanda online poti face comenzi telefonice, daca valoarea produselor comandate este mai mare de 50 euro+tva la tel. 021.222.00.22. Daca ai depasit 24 de ore si nu ai depus comanda,  trebuie sa reiei din nou procedura, contul creat anterior nu mai functioneaza.

 

Nu uita! Daca ai nevoie de ajutor in procesul de inscriere, suna-ne la 0729 499 700 si te ajutam cu placere.

 

Cum obtin reducere de 30% pentru totdeauna?

Trebuie sa fii considerat de companie un client important care in decursul a doua luni consecutive sa fi cumparat produse in valoare de 2 puncte credit. . Compania are un pachet care contine 30 de produse in valoare de doua puncte credit denumit Touch of Forever si un pachet cu valoare mai mica dar care iti ofera tot doua puncte: Start Your Journey Pack.

Vezi video despre reduceri!

 

Etalon pentru punctul credit este Aloe vera gel care are 0,101 puncte credit. Fiecare produs are o valoare in puncte credit.

Lasati adresa dumneavoastra de email in pagina de contact cu mesajul ''solicit brosura'' si primiti in aceeasi zi pe email o brosura explicativa a produselor Forever !

ATENTIE ! Crearea unui cont de membru pe acest site este doar pentru a primi informatii despre produsele noi aparute, despre stocuri, postari pe blog etc, si acest cont nu va ofera statutul de client (membru) al companiei Forever Living.
 

Site-ul www.produseforever.ro este detinut de un FBO independent cu ID-400-000-552-786. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este www.foreverliving.ro si site-ul oficial Forever Living Products International este www.foreverliving.com. Toate produsele, marcile, numele de produse, numele „Forever Living Products” si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, inclusiv numele Produselor FLP, sunt marcile de comert si/ sau marcile inregistrate care apartin companiei Forever Living Products.