google-site-verification: google402e2f201b8c96e3.html
 

CUM CUMPAR

 Creaza-ti cont de client al companiei Forever Living Products si beneficiezi pe loc de minim 5% reducere la toate produsele FLP. 

 

Conditiile principale :

  •  prima comanda trebuie plasata in decurs de 24 de ore de la inscriere. Acest lucru este necesar doar prima data, pentru a valida intentia ta de a deveni “Consumator cu reducere”. Poti comanda orice produse doresti si ai preturile reduse deja cu 5%!

  • comanda minima  este de 25 euro + TVA daca se plateste cu cardul, sau 50 euro + TVA pentru plata ramburs.

  • in ultima saptamana din fiecare luna plata ramburs nu este disponibila 

  • contul de client se face online, dureaza cateva minute si nu implica costuri.


   Indicatii :

 

1. Completeaza formularul de inscriere din pagina , si Inregistreaza-te ! 

 

​Atentie!
In completarea Formularului de Inscriere, poti sa folosesti ce parola vrei. Parola pe care o setezi trebuie sa fie de minim 8 caractere si sa contina  litere mari, mici si cifre. 

2. Valideaza-ti inscrierea prin accesarea linkului de confirmare primit pe email.
Dupa ce ai terminat de completat formularul de inscriere, trebuie sa iti verifici emailul si sa confirmi inscrierea! Linkul de confirmare il vei gasi in unul din cele trei emailurile primite pe adresa de email pe care ai folosit-o la inscriere.

 

Nu uita! Daca ai nevoie de ajutor in procesul de inscriere, suna-ne la 0729 499 700 si te ajutam cu placere.

Compania Forever Living ofera clientilor posibilitatea de a avea reduceri mai mari de 5% ,conform planului de marketing.

 

Cum obtin reducere de 30% pentru totdeauna?

 Cumpara produse de doua puncte credit ( 1 gel Aloe vera are 0,101 puncte) in doua luni calendaristice consecutive si primesti reducerea de 30% .

  Compania are un pachet care contine 30 de produse in valoare de doua puncte credit denumit Touch of Forever si doua pachete cu valoare mai mica dar care iti ofera aceeasi reducere  permanenta de 30%: Start Your Journey Pack si Start Your Personal Use Pack .


 

Ai deja un cont de client ? Apasa butonul de mai jos !