Cum cumpar produse FOREVER?

Vrei să cumperi produse Forever ? Completează formularul de mai jos și beneficiezi pe loc de minim 5% reducere la toate produsele Forever sau iți poți crea un cont fără CNP , fără reducere.

Există un cost sau o taxă de înscriere? ​

Nu , totul este gratuit.

Pot să folosesc contul pentru totdeauna , chiar dacă folosesc contul foarte rar ?

Da, datele contului tău ramân "Forever" în baza noastră de date.

Ce trebuie să știi despre cont și comenzi Produse Forever :

  •  prima comandă trebuie plasată în decurs de 24 de ore de la crearea contului de client. Acest lucru este necesar doar prima dată, pentru a valida intenția ta de a deveni “Consumator cu reducere”. Poți comanda orice produse dorești și ai prețurile reduse deja cu 5%!

  • comanda minimă  este de 25 euro + TVA dacă se platește cu cardul, sau 50 euro + TVA pentru plata ramburs.

  • în ultima săptămână din fiecare lună plata ramburs nu este disponibilă

  • contul de client se face online, durează câteva minute și poți comanda imediat.

Cum obțin reducere de 30% pentru totdeauna? ​

Cumpară produse de două puncte credit (fiecare produs are o valoare în puncte credit, exemplu 1 gel Aloe vera are 0,101 puncte) în două luni calendaristice consecutive ( pune mai multe comenzi Forever ) și primești pentru totdeauna reducerea de 30% .

Compania are la vănzare, un pachet care conține 30 de produse în valoare de două puncte credit denumit Touch of Forever și două pachete cu valoare mai mică dar care îți oferă aceeași reducere  permanentă de 30%: Start Your Journey Pack și Start Your Personal Use Pack .

Folosește formularul de reducere și achiziționează produsele dorite. Vrei să cunoști mai bine produsele Forever? Descarcă catalogul de produse Forever 2022 AICI !
Ai deja un cont de client ? Apasă butonul de mai jos !
Sună! Iți oferim consiliere gratuită.