Despre compania FOREVER LIVING

Fondată în 1978, Forever Living Products este o companie multimiliardară în continuă creștere, cunoscută și sub numele de Compania Aloe vera, fiind lider mondial în cultivarea și productia celei mai benefice și populare specii de Aloe vera.

Pasiunea pentru un stil de viață sănătos, pentru produse de calitate și independența financiară l-au inspirat pe Rex Maughan să fondeze această companie, care a schimbat și schimbă viețile a zeci de milioane de oameni din întreaga lume. Planul său a fost simplu: oferă oamenilor produse recunoscute pentru a promova un stil de viață sănătos pe termen lung – și fă-o întotdeauna într-un stil cald și personal. Astăzi, rezultatele vorbesc de la sine, continuând împreună cu fiul sau, Gregg Maughan, Presedintele Forever, să conducă o companie unică în lume.

De 40 de ani ăn lume și de 20 ani in Romania, Forever Living Products cultivă bunătate în jurul ei cu multă generozitate. Cum?

sediu forever living

Singura companie Aloe vera integrata vertical din lume

Secretul care stă la baza succesului extraordinar al Forever este foarte simplu și se rezumă la planta Aloe vera. Abordarea personalizată de cultivare și recoltare a acestui ingredient natural valoros și modul în care o adaugă în produse este recunoscut și apreciat în intreaga lume. O caracterizează calitatea riguroasă verificată, pas cu pas, chiar de fiecare dintre noi.

Atunci când Rex Maughan a creat compania Forever Living Products, știa că nu este în interesul acesteia să se bazeze pe terți furnizori în ceea ce priveste plantațiile de aloe și procesul de producție. Din acest motiv, Forever și-a asigurat nu doar plantații proprii de aloe, dar și punctele de fabricație și distribuție ale produselor.

Cu ajutorul stiinței, inovației și devotamentului echipei științifice și de dezvoltare, Aloe Vera of America își dedică eforturile pentru ca tu să beneficiezi de Aloe vera de cea mai bună calitate.

Forever deține toate plantațiile de aloe pe care le folosește în crearea produselor – in Rio Grande Valley – Texas și 6.500 de acri în Republica Dominicana, aceasta fiind și cea mai mare plantație de aloe din lume. Cultiva Aloe vera în cel mai bun climat și în cele mai bune condiții, care îți garantează că vei primi cele mai bune produse. De la planta la produs, pentru tine. Pe plantația din Republica Dominicana crește peste 30 de milioane de plante și unde se recoltează peste 500.000 de kilograme de aloe în fiecare săptămână.

Aloe Vera America din Dallas, Texas, este centrul tuturor operațiunilor prin care trece Aloe vera . De aici, se controlează plantațiile din Texas și Republica Dominicană, unitățile de prelucrare din Mission, Texas, peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual și procesul de fabricare al gamei de produse excepționale pe bază de Aloe vera. Acest centru incredibil a investit milioane de dolari în tehnologie de vârf, laboratoare de ultimă generație și unități de cercetare, toate pentru a se asigura că Forever livrează constant doar cele mai de calitate produse din lume.

Compania se mândrește că operațiunile de procesare a plantelor de aloe furnizează cele mai de calitate produse pentru cei mai buni consumatori și Forever Business Owneri din lume. În spatele fiecărui produs pe bază de Aloe vera se află o operațiune de clasă mondială.

Mediul înconjurator - o prioritate Forever

Forever Living își evaluează constant propriile practici, astfel încât să devină mereu mai bună. De ce? Pentru că așa crede că este corect. A solicitat certificare din partea „International Organization for Standardization” (ISO) – o organizație independentă care evalueaza impactul pe care îl au companiile asupra mediului — și în 2006 a lansat un program oficial pentru sustenabilitatea mediului care să o provoace să facă și mai mult. Sistemul de Management al Mediului, documentat, a fost certificat la standardul internațional ISO 14001 și a fost menținută aceasta certificare în fiecare an de-atunci.

Când vine vorba despre eficiența convertirii CO2 în oxigen, 20 de plante de aloe reprezintă echivalentul unui copac. Cu peste 50 de milioane de plante Aloe vera pe plantații, Forever Living elimina din atmosferă peste 2 milioane de tone de CO2 în fiecare an. Fiecare membru al companiei Forever este mândru că amprenta de carbon a Forever Living Products are un impact pozitiv cert asupra mediului.

Aloe vera de la Forever Living

Planta Aloe vera este inima afacerii companiei Forever si cel mai important ingredient al starii optime de sanatate si al succesului Forever si compania vrea sa demonstreze acest lucru inca de la inceput de an, cu o campanie globala special pregatita pentru tine si afacerea ta!
plantatie de aloe vera , poster 1

Plantele cele mai bune, metoda companiei

 De aproape 40 de ani, compania Forever isi pastreaza intact angajamentul de a gasi cele mai pure ingrediente din natura si de a le exploata potentialul maxim prin cele mai avansate metode tehnologice, pentru ca tot multi oameni din intreaga lume sa se simta si sa arate mai bine prin gama de produse inspirata de aloe. Si nu de orice fel de aloe – ci de Aloe barbadensis Miller, prima si cea mai buna, eficienta si bogata nutritiv dintre cele 400 de specii existente in lume.

Aceasta planta miraculoasa este nu doar sursa de inspiratie, ci si fundamentul din spatele unor linii variate de produse. Cu alte cuvinte: „Cu cat stim mai mult despre Aloe vera, cu atat mai mult o iubim.” Compania Forever se asigura ca cele 50 de milioane de plante de aloe pe care le cultiva sunt ingrijite cu maxima atentie. Plantele folosite pentru gelul de Aloe sunt culese manual, iar frunzele sunt procesate in cateva ore de la recoltare pentru a furniza cel mai proaspat si pur gel din planta. Gelul din aloe este separat de planta printr-un proces patentat de stabilizare si procesare care ii pastreaza calitatile intacte, pentru ca tu sa te bucuri de toate beneficiile ei.

Forever Aloe Vera Gel

Un produs unic in lume

Miraculoasa frunza de aloe contine peste 200 de compusi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine, iar compania Forever a reusit sa le puna la dispozitie pe toate in Aloe Vera Gel, acest produs a carui unicitate si calitate a facut ca Forever Living sa fie liderul mondial al produselor cu Aloe vera.

Imagineaza-ti ca rupi o frunza de aloe si consumi gelul din interiorul ei. Atat de natural si pur este gelul pe care il ofea de patru decenii consumatorilor in asa numitele „flacoane galbene” – ofera aceeasi calitate a gelului inca de la inceputurile companiei si se mandreste cu acest lucru. Compania Forever Living produce peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual.

Forever Aloe Vera Gel are numeroase beneficii asupra organismului:

  • contribuie la functionarea optima a sistemului digestiv , favorizand absorbtia optima a nutrientilor si dezvoltarea bacteriilor „bune”, datorita proprietatilor sale prebiotice.

  • contribuie la normalizarea metabolismului – sustinand functionarea in conditii optime a organismului

  • ajuta la hidratarea pielii, precum si pentru sustinerea capacitatii naturale de regenerare cutanata

  • sustine buna functionare a sistemului imunitar, sprijinind organismul in contracararea efectelor negative ale radicalilor liberi

  • contribuie la mentinerea greutatii corporale

  • creste nivelul de energie

  • stimuleaza procesele naturale de detoxifiere.

Forever Aloe Vera Gel este primul produs pe baza acestei plante care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, organism care a atestat puritatea si vascozitatea gelului din planta. Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de Aloe vera autentifica acest dar al naturii. Poate fi consumat zilnic – ca atare sau in amestec cu suc de fructe – si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente pe piata in acest moment.

Sună! Iți oferim consiliere gratuită.