top of page
SEDIU ARIZONA -produseforever_edited.jpg

DESPRE COMPANIA FOREVER LIVING

        Fondată în 1978,  Forever Living Products este o companie multimiliardară în continuă creștere, cunoscută și sub numele de Compania Aloe vera, fiind lider mondial în cultivarea și productia celei mai benefice și populare specii de Aloe vera.

Pasiunea pentru un stil de viață sănătos, pentru produse de calitate și independența financiară l-au inspirat pe Rex Maughan să fondeze această companie, care a schimbat și schimbă viețile a zeci de milioane de oameni din întreaga lume. Planul său a fost simplu: oferă oamenilor produse recunoscute pentru a promova un stil de viață sănătos pe termen lung - și fă-o întotdeauna într-un stil cald și personal. Astăzi, rezultatele vorbesc de la sine, continuând împreună cu fiul sau, Gregg Maughan, Presedintele Forever, să conducă o companie unică în lume.

 

De 40 de ani ăn lume și de 20 ani in Romania, Forever Living Products cultivă bunătate în jurul ei cu multă generozitate. Cum?

Singura companie Aloe vera integrata vertical din lume

  Secretul care stă la baza succesului extraordinar al Forever este foarte simplu și se rezumă la planta Aloe vera. Abordarea personalizată de cultivare și recoltare a acestui ingredient natural valoros și modul în care o adaugă în produse este recunoscut și apreciat în intreaga lume. O caracterizează calitatea riguroasă verificată, pas cu pas, chiar de fiecare dintre noi.

  Atunci când Rex Maughan a creat compania Forever Living Products, știa că nu este în interesul acesteia să se bazeze pe terți furnizori în ceea ce priveste plantațiile de aloe și procesul de producție. Din acest motiv, Forever și-a asigurat nu doar plantații proprii de aloe, dar și punctele de fabricație și distribuție ale produselor.

  Cu ajutorul stiinței, inovației și devotamentului echipei științifice și de dezvoltare, Aloe Vera of America își dedică eforturile pentru ca tu să beneficiezi de Aloe vera de cea mai bună calitate.

  Forever deține toate plantațiile de aloe pe care le folosește în crearea produselor – in Rio Grande Valley – Texas și 6.500 de acri în Republica Dominicana, aceasta fiind și cea mai mare plantație de aloe din lume. Cultiva Aloe vera în cel mai bun climat și în cele mai bune condiții, care îți garantează că vei primi cele mai bune produse. De la planta la produs, pentru tine. Pe plantația din Republica Dominicana crește peste 30 de milioane de plante și unde se recoltează peste 500.000 de kilograme de aloe în fiecare săptămână.

  Aloe Vera America din Dallas, Texas, este centrul tuturor operatiunilor prin care trece Aloe vera . De aici, se controleaza plantatiile din Texas si Republica Dominicana, unitatile de prelucrare din Mission, Texas, peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual si procesul de fabricare al gamei  de produse exceptionale pe baza de Aloe vera. Acest centru incredibil a investit milioane de dolari in tehnologie de varf, laboratoare de ultima generatie si unitati de cercetare, toate pentru a se asigura ca Forever livreaza constant doar cele mai de calitate produse din lume.

  Compania se mandreste ca operatiunile de procesare a plantelor de aloe furnizeaza cele mai de calitate produse pentru cei mai buni consumatori si Forever Business Owneri din lume. In spatele fiecarui produs pe baza de Aloe vera se afla o operatiune de clasa mondiala.

Mediul inconjurator - o prioritate Forever

  Forever Living isi evalueaza constant propriile practici, astfel incat sa devina mereu mai buna. De ce? Pentru ca asa crede ca asa este corect. A solicitat certificare din partea „International Organization for Standardization” (ISO) – o organizatie independenta care evalueaza impactul pe care il au companiile asupra mediului — si in 2006 a lansat un program oficial pentru sustenabilitatea mediului care sa o provoace sa faca si mai mult. Sistemul  de Management al Mediului, documentat, a fost certificat la standardul international ISO 14001 si a fost mentinuta aceasta certificare in fiecare an de-atunci.

  Cand vine vorba despre eficienta convertirii CO2 in oxigen, 20 de plante de aloe reprezinta echivalentul unui copac. Cu peste 50 de milioane de plante Aloe vera pe plantatii, Forever Living elimina din atmosfera peste 2 milioane de tone de CO2 in fiecare an. Fiecare membru al companiei Forever este mandru ca amprenta de carbon a Forever Living Products are un impact pozitiv cert asupra mediului.

Aloe vera de la Forever Living

  Planta Aloe vera este inima afacerii companiei Forever si cel mai important ingredient al starii optime de sanatate si al succesului Forever si compania vrea sa  demonstreze acest lucru inca de la inceput de an, cu o campanie globala special pregatita pentru tine si afacerea ta!

Plantatie Aloe vera-produseforever_edite

Plantele cele mai bune, metoda companiei

  De aproape 40 de ani, compania Forever isi pastreaza intact angajamentul  de a gasi cele mai pure ingrediente din natura si de a le exploata potentialul maxim prin cele mai avansate metode tehnologice, pentru ca tot  multi oameni din intreaga lume sa se simta si sa arate mai bine prin gama de produse inspirata de aloe. Si nu de orice fel de aloe – ci de Aloe barbadensis Miller, prima si cea mai buna, eficienta si bogata nutritiv  dintre cele 400 de specii existente in lume.

  Aceasta planta miraculoasa este nu doar sursa de inspiratie, ci si fundamentul din spatele unor linii  variate de produse. Cu alte cuvinte: „Cu cat stim mai mult despre Aloe vera, cu atat mai mult o iubim.” Compania Forever se asigura ca cele 50 de milioane de plante de aloe pe care le cultiva sunt ingrijite cu maxima atentie.    Plantele folosite pentru gelul de Aloe sunt culese manual, iar frunzele sunt procesate in cateva ore de la recoltare pentru a furniza cel mai proaspat si pur gel din planta.  Gelul din aloe este separat de planta printr-un proces patentat de stabilizare si procesare care ii pastreaza calitatile intacte, pentru ca tu sa te bucuri de toate beneficiile ei.

Forever Aloe Vera Gel 
Un produs unic in lume

  Miraculoasa frunza de aloe contine peste 200 de compusi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine, iar compania Forever a reusit sa le puna la dispozitie pe toate in Aloe Vera Gel, acest produs a carui unicitate si calitate a facut ca Forever Living sa fie liderul mondial al produselor cu Aloe vera.

 

  Imagineaza-ti ca rupi o frunza de aloe si consumi gelul din interiorul ei. Atat de natural si pur este gelul pe care il ofea de patru decenii consumatorilor in asa numitele „flacoane galbene” – ofera aceeasi calitate a gelului inca de la inceputurile companiei si se mandreste cu acest lucru. Compania Forever Living produce peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual.

  Forever Aloe Vera Gel are numeroase beneficii asupra organismului:

  • contribuie la functionarea optima a sistemului digestiv , favorizand absorbtia optima a nutrientilor si dezvoltarea bacteriilor „bune”, datorita proprietatilor sale prebiotice.

  • contribuie la normalizarea metabolismului – sustinand functionarea in conditii optime a organismului

  • ajuta la hidratarea pielii, precum si pentru sustinerea capacitatii naturale de regenerare cutanata

  • sustine buna functionare a sistemului imunitar, sprijinind organismul in contracararea efectelor negative ale radicalilor liberi

  • contribuie la mentinerea greutatii corporale

  • creste nivelul de energie

  • stimuleaza procesele naturale de detoxifiere.

  Forever Aloe Vera Gel este primul produs pe baza acestei plante  care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, organism care a atestat puritatea si vascozitatea gelului din planta.   Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de Aloe vera autentifica acest dar al naturii. Poate fi consumat zilnic – ca atare sau in amestec cu suc de fructe – si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente pe piata in acest moment.

bottom of page