...

Despre compania FOREVER LIVING

Fondată în 1978, Forever Living Products este o companie multimiliardară în continuă creștere, cunoscută și sub numele de Compania Aloe vera, fiind lider mondial în cultivarea și productia celei mai benefice și populare specii de Aloe vera.

Pasiunea pentru un stil de viață sănătos, pentru produse de calitate și independența financiară l-au inspirat pe Rex Maughan să fondeze această companie, care a schimbat și schimbă viețile a zeci de milioane de oameni din întreaga lume. Planul său a fost simplu: oferă oamenilor produse recunoscute pentru a promova un stil de viață sănătos pe termen lung – și fă-o întotdeauna într-un stil cald și personal. Astăzi, rezultatele vorbesc de la sine, continuând împreună cu fiul sau, Gregg Maughan, Presedintele Forever, să conducă o companie unică în lume.

De 40 de ani în lume și de peste 20 de ani în România, Forever Living Products cultivă bunătate în jurul ei cu multă generozitate. Cum?

sediu forever living

Singura companie Aloe vera integrata vertical din lume

Secretul care stă la baza succesului extraordinar al Forever este foarte simplu și se rezumă la planta Aloe vera. Abordarea personalizată de cultivare și recoltare a acestui ingredient natural valoros și modul în care o adaugă în produse este recunoscut și apreciat în intreaga lume. O caracterizează calitatea riguroasă verificată, pas cu pas, chiar de fiecare dintre noi.

Atunci când Rex Maughan a creat compania Forever Living Products, știa că nu este în interesul acesteia să se bazeze pe terți furnizori în ceea ce priveste plantațiile de aloe și procesul de producție. Din acest motiv, Forever și-a asigurat nu doar plantații proprii de aloe, dar și punctele de fabricație și distribuție ale produselor.

Cu ajutorul stiinței, inovației și devotamentului echipei științifice și de dezvoltare, Aloe Vera of America își dedică eforturile pentru ca tu să beneficiezi de Aloe vera de cea mai bună calitate.

Forever deține toate plantațiile de aloe vera de care are nevoie, pe care le folosește în crearea produselor – în Rio Grande Valley – Texas și 6.500 de acri în Republica Dominicana, aceasta fiind și cea mai mare plantație de aloe din lume. Cultiva Aloe vera în cel mai bun climat și în cele mai bune condiții, care îți garantează că vei primi cele mai bune produse. De la planta la produs, pentru tine. Pe plantația din Republica Dominicana crește peste 30 de milioane de plante și unde se recoltează peste 500.000 de kilograme de aloe în fiecare săptămână.

Aloe Vera America din Dallas, Texas, este centrul tuturor operațiunilor prin care trece Aloe vera . De aici, se controlează plantațiile din Texas și Republica Dominicană, unitățile de prelucrare din Mission, Texas, peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual și procesul de fabricare al gamei de produse excepționale pe bază de Aloe vera. Acest centru incredibil a investit milioane de dolari în tehnologie de vârf, laboratoare de ultimă generație și unități de cercetare, toate pentru a se asigura că Forever livrează constant doar cele mai de calitate produse din lume.

Compania se mândrește că operațiunile de procesare a plantelor de aloe furnizează cele mai de calitate produse pentru cei mai buni consumatori și Forever Business Owneri din lume. În spatele fiecărui produs pe bază de Aloe vera se află o operațiune de clasă mondială. 

Mediul înconjurator - o prioritate Forever

Forever Living își evaluează constant propriile practici, astfel încât să devină mereu mai bună. De ce? Pentru că așa crede că este corect. A solicitat certificare din partea „International Organization for Standardization” (ISO) – o organizație independentă care evalueaza impactul pe care îl au companiile asupra mediului — și în 2006 a lansat un program oficial pentru sustenabilitatea mediului care să o provoace să facă și mai mult. Sistemul de Management al Mediului, documentat, a fost certificat la standardul internațional ISO 14001 și a fost menținută aceasta certificare în fiecare an de-atunci.

Când vine vorba despre eficiența convertirii CO2 în oxigen, 20 de plante de aloe reprezintă echivalentul unui copac. Cu peste 50 de milioane de plante Aloe vera pe plantații, Forever Living elimina din atmosferă peste 2 milioane de tone de CO2 în fiecare an. Fiecare membru al companiei Forever este mândru că amprenta de carbon a Forever Living Products are un impact pozitiv cert asupra mediului.

Aloe vera de la Forever Living

Planta Aloe vera este inima afacerii companiei Forever si cel mai important ingredient al starii optime de sanatate si al succesului Forever si compania vrea sa demonstreze acest lucru inca de la inceput de an, cu o campanie globala special pregatita pentru tine si afacerea ta!
plantatie de aloe vera , poster 1

Plantele cele mai bune, metoda companiei

 De aproape 40 de ani, compania Forever îți păstrează intact angajamentul de a găsi cele mai pure ingrediente din natură și de a le exploata potențialul maxim prin cele mai avansate metode tehnologice, pentru ca tot mai mulți oameni din întreaga lume să se simtă și să arate mai bine prin gama de produse inspirată de aloe. Și nu de orice fel de aloe – ci de Aloe barbadensis Miller, prima și cea mai bună, eficientă și bogată nutritiv dintre cele 400 de specii existente în lume.

Această plantă miraculoasă este nu doar sursa de inspiratie, ci și fundamentul din spatele unor linii variate de produse. Cu alte cuvinte: „Cu cât știm mai mult despre Aloe vera, cu atât mai mult o iubim.” Compania Forever se asigură că cele 50 de milioane de plante de aloe pe care le cultiva sunt îngrijite cu maximă atenție. Plantele folosite pentru gelul de Aloe sunt culese manual, iar frunzele sunt procesate în cateva ore de la recoltare pentru a furniza cel mai proaspat și pur gel din plantă. Gelul din aloe este separat de plantă printr-un proces patentat de stabilizare și procesare care îi păstrează calitațile intacte, pentru ca tu să te bucuri de toate beneficiile ei.

Forever Aloe Vera Gel

Un produs unic in lume

Miraculoasa frunză de aloe conține peste 200 de compusi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi și 12 vitamine, iar compania Forever a reușit să le pună la dispoziție pe toate în Aloe Vera Gel, acest produs a cărui unicitate și calitate a făcut ca Forever Living să fie liderul mondial al produselor cu Aloe vera.

Imaginează-ți că rupi o frunză de aloe și consumi gelul din interiorul ei. Atât de natural și pur este gelul pe care îl oferă de patru decenii consumatorilor în așa numitele „flacoane galbene” – oferă aceeași calitate a gelului încă de la începuturile companiei și se mândrește cu acest lucru. Compania Forever Living produce peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual.

Forever Aloe Vera Gel are numeroase beneficii asupra organismului:

  • contribuie la funcționarea optimă a sistemului digestiv , favorizând absorbția optimă a nutrienților și dezvoltarea bacteriilor „bune”, datorită proprietăților sale prebiotice.

  • contribuie la normalizarea metabolismului – susținând funcționarea în condiții optime a organismului

  • ajută la hidratarea pielii, precum și pentru susținerea capacității naturale de regenerare cutanată

  • susține buna funcționare a sistemului imunitar, sprijinind organismul în contracararea efectelor negative ale radicalilor liberi

  • contribuie la menținerea greutății corporale

  • crește nivelul de energie

  • stimulează procesele naturale de detoxifiere.

Forever Aloe Vera Gel este primul produs pe baza acestei plante care a primit recunoașterea Consiliului Știintific Internațional pentru Aloe, organism care a atestat puritatea și vâscozitatea gelului din plantă. Prezența pulpei și a sucului obținut din frunza de Aloe vera autentifică acest dar al naturii. Poate fi consumat zilnic – ca atare sau în amestec cu suc de fructe – și ramâne unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente pe piață în acest moment.

Sună! Iți oferim consiliere gratuită.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.