SEDIU ARIZONA -produseforever_edited.jpg

DESPRE COMPANIA FOREVER LIVING

        Fondată în 1978,  Forever Living Products este o companie multimiliardară în continuă creștere, cunoscută și sub numele de Compania Aloe vera, fiind lider mondial în cultivarea și productia celei mai benefice și populare specii de Aloe vera.

Pasiunea pentru un stil de viață sănătos, pentru produse de calitate și independența financiară l-au inspirat pe Rex Maughan să fondeze această companie, care a schimbat și schimbă viețile a zeci de milioane de oameni din întreaga lume. Planul său a fost simplu: oferă oamenilor produse recunoscute pentru a promova un stil de viață sănătos pe termen lung - și fă-o întotdeauna într-un stil cald și personal. Astăzi, rezultatele vorbesc de la sine, continuând împreună cu fiul sau, Gregg Maughan, Presedintele Forever, să conducă o companie unică în lume.

 

De 40 de ani ăn lume și de 20 ani in Romania, Forever Living Products cultivă bunătate în jurul ei cu multă generozitate. Cum?

Singura companie Aloe vera integrata vertical din lume

  Secretul care stă la baza succesului extraordinar al Forever este foarte simplu și se rezumă la planta Aloe vera. Abordarea personalizată de cultivare și recoltare a acestui ingredient natural valoros și modul în care o adaugă în produse este recunoscut și apreciat în intreaga lume. O caracterizează calitatea riguroasă verificată, pas cu pas, chiar de fiecare dintre noi.

  Atunci când Rex Maughan a creat compania Forever Living Products, știa că nu este în interesul acesteia să se bazeze pe terți furnizori în ceea ce priveste plantațiile de aloe și procesul de producție. Din acest motiv, Forever și-a asigurat nu doar plantații proprii de aloe, dar și punctele de fabricație și distribuție ale produselor.

  Cu ajutorul stiinței, inovației și devotamentului echipei științifice și de dezvoltare, Aloe Vera of America își dedică eforturile pentru ca tu să beneficiezi de Aloe vera de cea mai bună calitate.

  Forever deține toate plantațiile de aloe pe care le folosește în crearea produselor – in Rio Grande Valley – Texas și 6.500 de acri în Republica Dominicana, aceasta fiind și cea mai mare plantație de aloe din lume. Cultiva Aloe vera în cel mai bun climat și în cele mai bune condiții, care îți garantează că vei primi cele mai bune produse. De la planta la produs, pentru tine. Pe plantația din Republica Dominicana crește peste 30 de milioane de plante și unde se recoltează peste 500.000 de kilograme de aloe în fiecare săptămână.

  Aloe Vera America din Dallas, Texas, este centrul tuturor operatiunilor prin care trece Aloe vera . De aici, se controleaza plantatiile din Texas si Republica Dominicana, unitatile de prelucrare din Mission, Texas, peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual si procesul de fabricare al gamei  de produse exceptionale pe baza de Aloe vera. Acest centru incredibil a investit milioane de dolari in tehnologie de varf, laboratoare de ultima generatie si unitati de cercetare, toate pentru a se asigura ca Forever livreaza constant doar cele mai de calitate produse din lume.

  Compania se mandreste ca operatiunile de procesare a plantelor de aloe furnizeaza cele mai de calitate produse pentru cei mai buni consumatori si Forever Business Owneri din lume. In spatele fiecarui produs pe baza de Aloe vera se afla o operatiune de clasa mondiala.