Clean 9 , cel mai eficient program de detoxifiere!

Îți dorești mai multă energie, să renunți la câteva kilograme și să primești propuneri pentru un stil de viață mai dinamic, obiceiuri alimentare sănătoase? De ce să alegi doar una, când le poți avea pe toate într-un pachet Forever care a facut furori în toată lumea. Simțim că indiferent de anotimp și trebuie să fim în formă maximă pentru orice garderoba de sezon și pentru reușite pe linie în afacerile noastre. Exista o soluție pentru toate: programul F.I.T., beneficii și avantaje aduse de produsele Forever Living pentru sănătate și siluetă. Iar prima “oprire” în această experiență este programul Clean 9.

Clean 9 este o intrare în forță într-un program de eliminare a kilogramelor pe care le ai în plus si o rupere de obiceiurile rele anterioare, o resetare și o trecere către un alt mod de alimentație și pregătirea pentru un alt stil de viață. Programul Clean9 include recomandări de alimentație sănătoasă și exerciții fizice care să te ajute la slăbit, precum și sfaturi despre cum să îți pregătești mesele și are marele avantaj de a avea valente multiple: pe de o parte, te ajută să scazi în greutate, pe de alta parte, îți susține organismul în procesele sale de autocurățire.

Ce conține pachetul de detoxifiere Clean9 Forever?

Pachetul Forever C9 este conceput în jurul unor produse cheie din gama Forever, în compoziția cărora se găsesc numeroase ingrediente cu valoare deosebită în remodelarea corporală a fost dovedită în nenumarate studii științifice.

  • Forever Aloe Vera Gel(2 flacoane) – susține procesul de detoxifiere a tractului intestinal, precum și maximizarea absorbției nutrienților( variante: simplu, berry nectar sau piersici).
  • Forever Fiber(9 pliculete) – oferă un amestec brevetat de 5g de fibre solubile în apă, care mențin pe termen lung senzația de sațietate.
  • Forever Therm (18 tablete) – conține un amestec puternic de extracte din plante și vitamine care susțin buna funcționare a metabolismului.
  • Forever Garcinia Plus   (54 capsule gelatinoase) – susține procesul de ardere a grăsimilor și contribuie la suprimarea apetitului prin creșterea nivelului de serotonină.
  • Forever Lite Ultra (1 plic – ciocolată sau vanilie) – este o sursă bogată de vitamine și minerale cu 17 g de proteine la fiecare porție.
  • Centimetru pentru măsuratori corporale – pentru ținerea evidenței schimbărilor din corpul tău de-a lungul programului.
  • Broșura – conține informații detaliate despre etapele programului, sugestii de exerciții fizice, tabel pentru înregistrarea măsurătorilor corporale, grafic cu orarul suplimentelor și rețete delicioase pentru prânz și cină.
  • Shaker – pentru prepararea delicioaselor și hrănitoarelor cocktail-uri cu Forever Lite Ultra.

Cum funcționeaza pachetul de detoxifiere Clean9 Forever ?

În pachet, găsești o combinație atent gândită de produse care fac mai eficientă scăderea în greutate, datorită substanțelor din compoziția lor ce acționează specific în acest scop.

În primele 2 zile, vei consuma doar Forever Aloe Vera Gel, shake-uri proteice și suplimente gândite să ofere organismului tău nutrienții de care are nevoie să funcționeze la capacitate maximă. Este momentul “restartului” organismului. Cu toate acestea, dacă senzația de foame își face simțită prezenta în aceste zile, simte-te liber să consumi alimente din lista de gustări prezentată în broșură care insoțește pachetul. În zilele 3-9, vei adăuga și câte o masă de 600 de calorii în programul zilnic, la prînz sau cină, în funcție de preferință. În broșura care însoțește pachetul ai la dispoziție o mulțime de sugestii și rețete de mese delicioase, pe gustul și celui mai pretențios gurmand. Se recomandă un program de exerciții fizice ușoare în cele 9 zile. Nu este nevoie de antrenament riguros sau sedințe istovitoare la salî: simplele plimbări îndelungi, mersul cu bicicleta sau urcatul scărilor sunt suficiente pentru a contribui la rezultatele optime ale acestui program revoluționar. Practic, după o astfel de perioadă, te vei simți mai bine, îți vei îmbunătăți starea de sănătate și vei scăpa și de câteva kilograme, iar lucrul cel mai important – vei avea bazele pentru a continua cu programul de slăbire F15 sau Vital5, în funcție de obiectivele tale legate de greutate și stil de viață.

VREI SA STII DE CE EȘUEAZA O CURA DE SLĂBIRE? VEZI AICI