Vrei să ai mai multă energie, să scapi de câteva kilograme în plus, să ai un stil de viață mai activ, să adopți obiceiuri alimentare sănătoase și să ai și o afacere înfloritoare în acestă lună? Nu trebuie să alegi doar una dintre acestea, le poți avea pe toate într-un pachet Forever care face furori în întreaga lume.

Simțim că primăvara a sosit și că trebuie să fim în formă maximă pentru garderoba de sezon și pentru a obține succes în afacerile noastre.

Nu-ți face griji, avem soluția perfectă pentru tine: programul F.I.T. cu beneficiile și avantajele Forever pentru sănătate și siluetă. Și punctul de pornire în această experiență este programul Clean 9.

 

Clean 9 este un pachet de suplimente alimentare cu efect de detoxifiere

C9 este o intrare în forță într-un program de eliminare a excesului ponderal și o rupere a obiceiurilor anterioare, o resetare și o trecere către un alt mod de alimentație, un alt stil de viață.

Programul include recomandări de alimentație și exerciții fizice, precum și sfaturi despre cum să îți pregătești mesele și are marele avantaj de a avea valențe multiple: pe de o parte, te ajută să scazi în greutate, pe de altă parte, îți susține organismul în procesele sale de autocurățire.

Ce conține pachetul Clean 9 ?

Pachetul Clean 9 este conceput în jurul unor produse cheie din gama Forever, în compoziția cărora se găsesc numeroase ingrediente cu valoare deosebită în remodelarea corporală a fost dovedită în nenumărate studii stiintifice.

  • Forever Aloe Vera Gel (2 flacoane) – susține procesul de detoxifiere a tractului intestinal, precum și maximizarea absorbției nutrienților( variante: simplu, berry nectar sau piersici).
  • Forever Fiber (9 pliculete) – oferă un amestec brevetat de 5g de fibre solubile în apă, care mențin pe termen lung senzația de sațietate.
  • Forever Therm (18 tablete) – conține un amestec puternic de extracte din plante și vitamine care susțin buna funcșionare a metabolismului.
  • Forever Garcinia Plus(54 capsule gelatinoase) – susține procesul de ardere a grăsimilor și contribuie la suprimarea apetitului prin creșterea nivelului de serotonină.
  • Forever Lite Ultra (1 plic – ciocolata sau vanilie) – este o sursă bogată de vitamine și minerale cu 17 g de proteine la fiecare porție.
  • Centimetru pentru măsurători corporale – pentru ținerea evidenței schimbărilor din corpul tău de-a lungul programului.
  • Broșura – conține informații detaliate despre etapele programului, sugestii de exerciții fizice, tabel pentru înregistrarea măsuratorilor corporale, grafic cu orarul suplimentelor și rețete delicioase pentru prânz și cină.
  • Shaker – pentru prepararea delicioaselor și hrănitoarelor cocktail-uri cu Forever Lite Ultra.

Cum funcționează pachetul Clean 9 ?

În pachet, găsești o combinație atent gândită de produse care fac mai eficientă scăderea în greutate, datorită substanțelor din compoziția lor ce acționează specific în acest scop.

În primele 2 zile, vei consuma doar Forever Aloe Vera Gel, shake-uri proteice și suplimente gândite să ofere organismului nutrienții de care are nevoie să funcționeze la capacitate maximă. Este momentul “restartului” organismului. Cu toate acestea, dacă senzația de foame își face simțită prezența în aceste zile, simte-te liber să consumi alimente din lista de gustari prezentată în brosură care însoțește pachetul.

În zilele 3-9, vei adăuga și câte o masă de 600 de calorii în programul zilnic, la prânz sau cină, în funcție de preferință. În broșura care însoțește pachetul ai la dispoziție o mulțime de sugestii și rețete de mese delicioase, pe gustul și celui mai pretențios gurmand.

Se recomandă un program de exerciții fizice ușoare în cele 9 zile. Nu este nevoie de antrenament riguros sau ședințe istovitoare la sală: simplele plimbări îndelungi, mersul cu bicicleta sau urcatul scărilor sunt suficiente pentru a contribui la rezultatele optime ale acestui program revoluționar.

Practic, după o astfel de perioadă, te vei simți mai bine, îți vei îmbunătați starea de sănătate și vei scăpa și de câteva kilograme, iar lucrul cel mai important – vei avea bazele pentru a continua cu programul de slăbire F15sau Vital5, în funcție de obiectivele tale legate de greutate și stil de viata. Folosește batonul Fast Break pentru mai multă energie !

VEZI NOUL NOSTRU ARTICOL AICI !

CUMPĂR PACHETUL ! -CONT FĂRĂ CNP