Cu toții ne dorim să fim mereu în formă și să ne bucurăm de libertate de mișcare în permanență, fără dureri musculare sau articulare.

Studiile arată că preocuparea pentru libertatea de mișcare* a crescut, datorită stilului de viață sedentar și a orelor lungi petrecute la birou. Iar dintre produsele pentru mușchi și articulații sănătoase și flexibile sunt printre cele mai cumpărate suplimente, de către persoane de toate vârstele.*

Pentru cine este Forever Move – antiinflamator natural

produsul Forever Move cu efect antiinflamator natural poate fi folosit fără restrictii de :

– ­Persoane care au un stil de viață activ

– Sportivii de performanță și atleții

– Persoanele care desfășoară muncă sedentară sau care petrec multe ore pe scaun la birou

– Persoanele în vârstă care au probleme articulare

– Cei care își doresc o viață sănătoasă

– Persoane care depun o muncă fizică dificilă

De ce sa alegi Forever Move

Pentru că toată lumea își dorește rezultate cât mai rapide, mai ales în cazul durerilor și inflamațiilor articulare, Forever Move și-a dovedit eficiența în 7 până la 10 zile de la administrare, sau chiar mai rapid. Acest lucru este posibil datorită combinației unice de ingrediente – condroitina și glucozamina – care susțin funcționarea optimă a mușchilor și articulațiilor. Cele două componente se potențează reciproc, acționând de aproape 5 ori mai eficient decât dacă ar fi administrate separat.

NEM pentru muschii picioarelor

Pe lângă acestea, membrana cojii de ou numită NEM (Natural Egg Shell Membrane) are eficiență demonstrată clinic* în ameliorarea problemelor articulare, susținând libertatea de mișcare. NEM este un ingredient natural, sursă de acid hialuronic, colagen și glicozaminoglicani ce oferă multiple beneficii:

-susține sănătatea articulațiilor și muschii picioarelor

-poate reduce rigiditatea articulațiilor

-contribuie la libertatea de mișcare

-poate susține flexibilitatea articulațiilor

-susține recuperarea după efort fizic intens și antrenamente

Curcuma sau turmeric beneficii

Un alt ingredient cu potential anti-inflamator este curcuma din turmeric, în forma bio, emulsionată. Această formă potențează efectele binecunoscute de mii de ani ale plantei*, facilitând absorbția acesteia în organism cu un procent de 200%. Tocmai pentru că planta în sine consumată ca atare – turmericul – nu conține o cantitate atât de mare de curcumină. Ar fi foarte dificil de consumat o cantitate suficientă din alimentație, de acea, consumată sub formă de suplimente este varianta cea mai optimă.

Iată și alte beneficii ale curcumei:

Rol anti-inflamator:

poate fi de ajutor în cazul bolilor de inimă, sindrom metabolic, boala Alzheimer.*

Susține funcționarea creierului:

și poate contribui la îmbunătățirea atenției și memoriei.

Rol anti-oxidant:

stresul oxidativ stă la baza multor boli și a îmbătrânirii, iar turmericul poate proteja corpul de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi.

Poate reduce riscul de boli de inimă:

foarte multe persoane suferă de probleme cardiace iar curcumina poate avea rol protector.*

Ameliorează simptomele artritei:

artrita este o problemă comună, majoritatea tipurilor având la baza inflamații la nivelul articulațiilor. Curcumina având rol anti-inflamator poate ameliora simptomele artritei.

Beneficii în tratarea depresiei:

studiile arată beneficii similare comparativ cu tratamentele clasice a depresiei.*

Forever Move este unul din cele mai bune produse Forever, fără conservanți, având doar cele două componente active: turmeric de bună calitate și membrană naturală din coaja de ou (NEM).

Oferă rezultate remarcabile în doar câteva zile, pentru a te bucura de libertate de mișcare, fără dureri sau restricții.

Astfel natura ne demonstrează încă o dată că ne putem bucura de o sănătate optimă folosind suplimente alimentare cu extracte naturale.