Dorinta cea mai mare a celor cu dureri articulare este să aibă libertate de mișcare. Foloșește produsele dedicate Forever Living și vei simți schimbarea în bine.

De câte ori nu ai auzit pe cineva , apropiat, că are dureri de articulații și ți-a cerut un sfat că dacă cunoști ”cel mai bun tratament pentru durerile articulare”. Primul gând, sigur a fost să îi recomanzi niște medicamente , eventual creme , diclofenac etc.

Dar oare cum își tratau strămoșii nostrii , durerile cauzate de reumatism ?

Ei nu aveau la indemana medicamente, au folosit în primul rând puterea aflată în plantele pe care le-au studiat de-a lungul timpului. Toată lumea a auzit de medicina tradițională chinezească, care a a acumulat de-a lungul timpului mii de rețete formate din amestecuri de preparate, de plante, extrase animale etc.

Efectele benefice ale plantei de Aloe vera

Efectul antiinflamator a plantei de Aloe vera a fost aflat cu mii de ani în urmă și atunci era considerată o plantă minune cu care soldații răniți în razboaie își oblojau rănile care se vindecau miraculos de repede. Planta a început efectiv să fie consumată și astfel au fost aflate efectele antinflamatorii din aloe vera gel , pentru că așa arată miezul acestei plante , ca un gel. Singura problema era că acest gel își pierdea efectul tămăduitor în contact cu aerul în 24 de ore , și se oxida foarte rapid. Dar cu 42 de ani în urma , cercetătorii companiei Forever Living, au reusit să oprească acest proces de oxidare folosind antioxidanți naturali compatibili cu gelul de aloe vera. De atunci avem la dispoziție o băutură care conține sub formă naturală gelul din planta Aloe vera. Efectul antiinflamator a fost intensificat recent prin adăugarea a două substanțe naturale : sulfat de glucozamină și sulfat de condroitină (gluzozamina este un extras din cochiliile moluștelor iar condroitina fiind obținută din cartilagiile peștilor și sub formă de sulfat au o absorbție mai bună ) cele două substanțe au efecte benefice asupra articulațiilor , efecte dovedite în urma testelor clinice.

Astfel a apărut produsul care se numește Forever Freedom și în care pentru un gust deosebit în gel a fost adăugată pulpă de portocală. Crezi ca poti sa îl recomanzi cuiva ? Sigur ca da. Dar cel mai bine , daca ai astfel de probleme îl poți testa chiar tu și apoi ai să iubesti acest gel puternic antiinflamator pentru ce a făcut pentru articulațiile tale.

Să aducem în discuție și o altă substanță – acidul hialuronic , pe care în general femeile și-l injectează sub pielea feței pentru ca aceasta să se întinerească iar ridurile să dispară. E foarte bine să arăți tânar. Acidul hialuronic este produs de organism pentru a asigura în principal lubrefierea articulațiilor, mai ales a celor de genunchi și șold. Cu trecerea anilor producția de acid hialuronic scade și articulațiile devin dureroase și încep să devină mai rigide. Cum ajutăm organismul să producă mai mult acid hialuronic ?

Suplimentăm cantitatea de acid hialuronic de care are nevoie articulațiile prin produsul Forever Active HA care conține 650 mg acid hialuronic per pastilă, ulei de ghimbir , șofran și turmenic.

În fiecare zi vedem la televizor cel puțin o reclamă la o crema antiinflamatoare. Dar una dintre cele mai căutate creme cu proprietăți antiinflamatoare , nu a apărut niciodată la nici o televiziune. Acesta se numeste Aloe Cooling Lotion și are grijă ca durerile de articulații să se calmeze rapid.

Vin , cât de curând , sărbatorile de iarna când toata lumea primește și face , cel puțin un cadou. De ce în acest an nu ai face cuiva drag un astfel de cadou , produse naturale care să îl ajute să își amelioreze durerile de articulații ? Cred ca ar fi un cadou cu adevărat apreciat.

Intră în acest site și sigur ai să găsești multe produse , care te pot ajuta să arăți mai bine și să te simți mai bine.