Forever CardioHelth ajutorul inimii tale !

CardioHealth- produseforever.ro

Forever CardioHealth este partenerul perfect al obiceiurilor tale sănătoase pentru a-ți oferi inimii tale energia și puterea de care are nevoie pentru a te menține mereu în formă. Acest supliment alimentar excepțional a fost creat special pentru a susține sănătatea sistemului cardiovascular. Dar cum reușește acest lucru?

Ei bine, formula sa unică și inovatoare conține ingrediente naturale cu proprietăți benefice pentru inimă. Acestea contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limite normale, la susținerea funcției cardiace și la protejarea vaselor de sânge. Cu Forever CardioHealth, inima ta primește susținerea de care are nevoie pentru a bate puternic și sănătos, pentru o viață plină de vitalitate și bucurie.

Cum ajuta CardioHealth?

A. Intretine nivelul optim al homocisteiei.

Vitaminele complexului B prezente in Forever CardiHealth ( respectiv vitaminele B6, B12 si acidul folic) si-au demonstrat rolul in mentinerea nivelului homocisteinei la valori scazute, iar aceasta conversie catre valori mici este benefica pentru sanatatea inimii si buna functionare a vaselor sanguine.

B. Acopera necesarul de coenzima Q10

Coenzima Q10 este o enzima produsa in organism necesara desfasurarii normale a proceselor biochimice din celule. Pe masura inaintarii in varsta , s-a raportat scaderea semnificativa a nivelului ei in organism. CardioHealth furnizeaza exact cantitatea suplimentara de coenzima Q10 de care are nevoie organismul tau.

C.Furnizeaza o combinatie unica de antioxidanti esentiali.

Contine o selectie de extracte botanice ( din seminte de struguri, turmenic, Boswella serrata, frunze de maslin), despre care studiile au aratat ca sunt benefice pentru sanatatea aparatului cardiovascular. pe langa toate aceste ingrediente , in formula produsului au mai fost incluse substante minerale precum magneziu si crom, importante pentru sanatatea inimii, lecitina (recunoscuta pentru efectul de lubrefiere vasculara si de mobilizare a lipidelor , cu rol de prevenire a depunerii lor pe peretii vaselor ) si vitaminele C si E, puternic antioxidante.

VEZI AICI PAGINA DE PRODUS !