top of page
Caută
  • Ionel Chirnogea

Nici o zi fara CardioHealth !

Actualizată în: 21 iul. 2022


Forever CardioHelth ajutorul inimii tale !


CardioHealth supliment alimentar pentru o inima mai puternica
CardioHealth- produseforever.ro

Forever CardioHealth vine în completarea obiceiurilor sanatoase din viata, care vor oferi inimii tale energia si puterea de care are nevoie pentru ca tu sa fii mereu in forma. Este un supliment alimentar exceptional, conceput pentru mentinerea sanatatii aparatului cordiovascular. Cum reuseste ?

A. Intretine nivelul optim al homocisteiei.

Vitaminele complexului B prezente in Forever CardiHealth ( respectiv vitaminele B6, B12 si acidul folic) si-au demonstrat rolul in mentinerea nivelului homocisteinei la valori scazute, iar aceasta conversie catre valori mici este benefica pentru sanatatea inimii si buna functionare a vaselor sanguine.

B. Acopera necesarul de coenzima Q10

Coenzima Q10 este o enzima produsa in organism necesara desfasurarii normale a proceselor biochimice din celule. Pe masura inaintarii in varsta , s-a raportat scaderea semnificativa a nivelului ei in organism. CardioHealth furnizeaza exact cantitatea suplimentara de coenzima Q10 de care are nevoie organismul tau.

C.Furnizeaza o combinatie unica de antioxidanti esentiali.

Contine o selectie de extracte botanice ( din seminte de struguri, turmenic, Boswella serrata, frunze de maslin), despre care studiile au aratat ca sunt benefice pentru sanatatea aparatului cardiovascular. pe langa toate aceste ingrediente , in formula produsului au mai fost incluse substante minerale precum magneziu si crom, importante pentru sanatatea inimii, lecitina (recunoscuta pentru efectul de lubrefiere vasculara si de mobilizare a lipidelor , cu rol de prevenire a depunerii lor pe peretii vaselor ) si vitaminele C si E, puternic antioxidante.


92 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page