Oare mai ai timp și răbdare să te programezi la salon ca să arăți bine de sărbători ? Probabil că majoritatea raspunsurilor este că nu. Citește acest articol, încearcă să folosești masca noastră de care suntem mândri ( premiată internațional ) și sigur nu vei regreta, ba chiar ai să scapi de această grijă mai ales cand ești grăbită și poate nu ai cum sa ajungi la salon ( daca acolo iți place cel mai mult )!

Masca facială cu bioceluloză și Aloe vera adună tot ce este mai nou în crearea de măști bio !

Masca cu bioceluloză și Aloe vera, este o formulă unică, potrivită oricărui tip de piele, care îmbunătățește aspectul tenului, liniile fine și ridurile, lăsând pielea luminoasă și hidratată.

Totodată oferă hidratare puternică, având la bază ingrediente naturale impregnate pe fibră de celuloză, creată după conturul feței, pentru a permite ingredientelor să pătrundă profund în straturile de piele.

Rutina de îngrijire față

Cu atât de multe produse pe piață poate fi dificil de urmat o rutină de ingrijire față de bază, în câțiva pași simpli.

Dar iată peste ce să nu sari:

Curățare: dimineața și seara tenul trebuie curățat pentru a îndepărta excesul de sebum, impuritățile și machiajul.

Tonifiere: pentru a echilibra ph-ul pielii și pentru a oferi aspectul radiant al acesteia.

Hidratare: o piele hidratată are un aspect sănătos și frumos. Ar fi ideal în această etapă sa nu sari peste protecția solară. Pe piață există multe produse care au și rol de hrănire și de protecție solară.

Mască: o dată sau de două ori pe săptămână, pentru a revigora tenul, a îi oferi nutrienții necesari și a adăuga elasticitate, fermitate pielii și diminuarea liniilor fine.

Masca faciala cu bioceluloza Forever

Necesitate aplicare masca de față

Atât femeile cât și bărbații ar trebui să folosească regulat masca de față. Nu sunt doar parte din rutina de frumusețe dar și din rutina de îngrijire și de sănătate a pielii.

Măștile de față au formule speciale, care sunt ca o bombă de vitamine pentru tenul tău, oferind o reîmprospătare instant. Astfel în doar câteva minute pielea va arăta mai luminoasă, mai hidratată și fermă.

Măștile de față tip șervețel sunt foarte ușor de aplicat, poți face duș între timp sau alte activități, sunt ușor de îndepărtat și oferă beneficii maxime.

Mască cu Aloe vera și bioceluloză – Beneficii

– Regenerează pielea

– Oferă hidratare puternică

– Combate micile semne de îmbătrânire

– Calmează pielea și reduce roșeața

– Potrivită pentru vegetarieni și vegani

Cum acționează masca de față cu Aloe și bioceluloză

Masca de fata cu Aloe si bioceluloza este concepută într-un mediu special, prin fermentarea unui microorganism pentru a forma fibra de bio-celuloză. În timpul acestui proces, acesta este hrănit cu gel de aloe vera și alge marine, care unite cu fibra de bio-celuloză creează o formulă complet unică și cu rezultate deosebite.

Fibrele au proprietăți deosebite, reținând mai multă apă și astfel masca se va potrivi perfect pe conturul feței, petru a nu rata nici o zonă si a atenua ridurile și liniile fine. Această modalitate oferă eficiență crescută față de măștile tradiționale cu aplicare manuală.

Formula specială Forever, împreună cu această tehnologie specială acționează în două etape, fiind un produs revoluționar:

Etapa 1: fibra din mască este impregnată cu gelul de aloe și iarba de mare pentru a hidrata, catifela si îngriji pielea până în straturile cele mai profunde.

Etapa 2: serul conceput din ingrediente naturale cu care este îmbibată masca are proprietăți extraordinare, care fac pielea să arate luminoasă și mai tânără, lăsând un aspect proaspăt:

Aloe vera: hrănește în profunzime și calmează pielea

Castanul sălbatic: revigorează pielea obosită, hidratând și reducând roșeața în același timp

Iarba de mare: pregătește tenul pentru a primi amestecul de hidratare

Ceai verde: proprietăți anti-oxidante și anti-îmbătrânire

Antioxidanții: luptă cu radicalii liberi atenuând liniile fine și ridurile

Glicerina: hidratează pielea în profunzime, oferind elasticitate.

Masca nu necesită clătire, este suficientă masarea ușoară a pielii după ce este îndepărtată.

Datorită proprietăților biocelulozei de a pătrunde profund în straturile pielii comparativ cu măștile clasice, vei simți nivelul de hidratare și tonifiere mult timp după aplicare.

Poți oare la un cabinet de înfrumusețare să faci un tratament facial de cea mai bună calitate în 20 de minute ?

Pune pe față masca cu bioceluloza cu 20 de minute înaintea de a pleca , acolo unde vrei să fii frumoasă, masează ușor câteva secunde după ce o dai jos, și gata, pielea fetei tale va arâta magnific.

Mod de utilizare

Se deschide plicul și depliază masca. Masca este protejată de o țesătură subțire, pe ambele părți. Îndepărtează una dintre țesături și pune-o deoparte. Ž Aplică masca pe față. Apasă ușor, pentru a te asigura că este corect aplicată.  Îndepărtează a doua parte a țesăturii și pune-o deoparte.  Îndepărtează masca de pe față după 20 de minute. Nu necesită limpezire , dupa indepartare pe fata ramâne cel mai bun serum de la Forever. Masează cantitatea de produs rămasă pe față și gât, pentru un aspect întinerit.

Nu uita! Pachetul conține 5 măști foarte bine ambalate, pe care le folosesti oricând ai nevoie fără programare și timp pierdut la salon ! ( ….și este mult mai ieftin !!!)