Ce este laptisorul de matca?

Fără îndoială, din categoria remediilor naturale, cele care fac parte din categoria produselor apicole sunt cunoscute și apreciate pentru proprietățile deosebite.

Lăptișorul de matcă este substanța lăptoasă, produsă de albinele tinere pentru a hrăni larvele și matca. Acestea amestecă mierea și polenul cu enzime, rezultând acest elixir miraculos care are capacitatea de a prelungi durata de viață a reginei până la 5-6 ani, comparativ cu albinele muncitoare care trăiesc 30-45 de zile.

Datorită proprietăților sale, lăptișorul de matcă este este folosit ca supliment alimentar și remediu alternativ pentru aproape orice.

Grecii antici credeau că ambrozia– nectarul care oferea nemurire zeilor din Olimp, conținea și lăptișor de matcă. Aristotel a fost primul care a descoperit că are rol în creșterea forței fizice și mai ales îmbunătățirea capacității intelectuale.

În Egiptul antic lăptișorul de matcă a atins apogeul popularității odată cu Cleopatra, fiind unul din secretele frumuseții sale.

În Asia este folosit din cele mai vechi timpuri pentru longevitate și forță sexuală.

Lăptișorul de matcă oferă o varietate mare de nutrienți: vitamina B, biotină, acizi nucleici, aminoacizi, calciu, fosfor, fier, calciu, potasiu.

Comparativ cu celelalte produse apicole și bogația lor nutrițională, are un efect mult mai puternic pentru sănătate, imunitate, dezvoltarea oaselor, longevitate, menținerea elasticității pielii si multe alte super-puteri.

Care este cel mai bun laptisor de matca pur?

Cel mai bun lăptișor de matcă pur este cel care respectă câteva criterii de bază:

-sursa din care este recoltat este din zone sigure, fără poluare și stupii se bucură de cele mai bune condiții

-conține extract 100% și pe care îl poți transporta sau depozita cu ușurință

-oferă acces cu ușurință, cum sunt capsulele, ce nu necesită a fi ținute la frigider în recipiente speciale

-este ușor de administrat, oriunde ai fi- acasă, în vacanță, la job, în oraș.

Royal Jelly bifează toate aceste criterii, deci este alegerea ideală.

laptisor de matca si doua albine

Laptisor de matca capsule este o alegere mai bună?

Lăptișorul de matcă sub formă de capsule este mult mai ușor de administrat fiind mai ușor accesibil și păstrând toate proprietățile extractului pur. Practic nu este cu nimic mai prejos decat lăptișorul crud, dimpotrivă, este recoltat din zone sigure, ecologice, lucru care nu poate fi controlat în cazul laptișorului de matcă în formulă clasică.

Pe lângă asta, are un gust plăcut, ușor de administrat, fără a lăsa acea senzație de sufocare la înghițire. Și nici nu necesită frigider pentru depozitare sau spatulă specială pentru dozare și administrare.

Practic lăptișorul de matcă sub formă de capsule oferă toate beneficiile și chiar unele în plus, motiv pentru care poate fi alegerea ideală pentru toată familia.

Beneficii laptisor de matca din Forever Royal Jelly

Ajutor în imunitate: este unul din beneficiile pentru care mămicile apelează la lăptișor de matcă pentru dezvoltarea armoniasă a copiilor. Astfel stimulează organismul să facă față racelilor, gripelor sau virozelor. În plus contribuie la un focus mental și performanțe școlare mai bune.

Poate calma afecțiunile respiratorii: forever royal jelly contribuie la vindecare mai rapidă a bronșitelor și a alergiiilor.

Ajutor în tensiunea arterială: acționează ca vasodilatator, favorizând circulația optimă a sângelui.

Anti-inflamator: bogația de substanțe nutritive contribuie la reducerea inflamației din corp- care este cauza majorității bolilor cronice.

De ajutor creierului: lăptișorul de matcă este de ajutor funcțiilor creierului, prevenind pierderile de memorie și bolile datorate îmbătrânirii.

Adjuvant în convalescență: pentru persoanele care se recuperează dupa boli, afecțiuni sau perioade stresante, lăptișorul de matcă poate susține recuperarea mai rapidă.

Remediu antii-îmbătrânire: este folosit frecvent în industria frumuseții, fiind de ajutor în stimularea producției de colagen care menține elasticitatea pielii și aspectul sănătos și tânăr.

Laptisor de matca interzis femeilor – mit sau realitate?

Lăptișorul de matcă nu doar că nu este interzis femeilor dar este chiar benefic în perioada menopauzei. Simptomele pot fi: dureri de cap, bufeuri, schimbări bruște de dispoziție, având drept cauză schimbările metabolice, endocrine și ale sistemului nervos.

Pentru a nu apela la remedii pe bază hormonală care pot avea efecte secundare dăunătoare, o variantă sigură este lăptișorul de matcă Forever Royal Jelly.

Studiile științifice demonstrează rezultate cu adevărat impresionante, în ameliorarea simptomelor fizice și emoționale.

Restricții în consumul de către femei sunt în perioada sarcinii sau alăptării.

Royal Jelly laptisor de matca administrare

Modul de administrare pentru laptisorul de matca Royal Jelly este câte o tabletă, de două ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă, sublingual.

Persoanele care sunt alergice la produse apicole, trebuie să consulte medicul înainte de administrare.

Oferă-i organismului tău cât mai des cu putință porția de nutrienți necesari sănătății cu ajutorul lăptișorului de matcă de înaltă calitate din Royal Jelly. Astfel te vei apăra de eventualele amenințări în timp ce te bucuri de beneficii nebănuite.

Honey, Propolis, and Royal Jelly: A Comprehensive Review of Their Biological Actions and Health Benefits https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5549483/

Effect of royal jelly ingestion for six months on healthy volunteers https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3499288/

Royal jelly alleviates the detrimental effects of aging on immune functions by enhancing the in vitro cellular proliferation, cytokines, and nitric oxide release in aged human PBMCS https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33491244/

Effects of propolis, royal jelly, honey and bee pollen on growth performance and immune system of Japanese quails https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4867032/

Royal Jelly—A Traditional and Natural Remedy for Postmenopausal Symptoms and Aging-Related Pathologies https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7397171/

Royal Jelly: An ancient remedy with remarkable antibacterial properties https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0944501316300830