Caută
  • Chirnogea Ionel

Imunitatea organismului e importanta ....esti pregatit si tu sa iti cresti imunitatea?


De multe ori, perioadele stresante nu ne lasa sa adormim la timp. In cazul in care obisnuiesti sa dormi doar 5 ore pe noapte, probabil organismul tau se simte la fel de obosit ca tine.

Forever Immublend contine o gama larga de nutrienti care au rolul de a sustine activitatea sistemului imunitar:

Lactoferina ajuta la absorbtia in organism a fierului. Ciupercile asiatice Maitake & Shiitake sustin buna functionare a intregului organism. Vitamina D are un rol important in asimilarea calciului si a fosforului la nivelul intestinului subtire, precum si in fixarea acestora in oase si in dinti. Vitamina C – are efect antioxidant si combate radicalii liberi. Zincul – participa activ la desfasurarea in conditiii optime a functiiilor celulare.

Aceasta formula exclusiva se adreseaza tuturor aspectelor functiei imunitare, furnizand atat nutrienti fundamentali necesari unui bun sistem imunitar, precum si ingrediente naturale ce actioneaza sinergic pentru sprijinirea functiei imunitare.

L-ai incercat?

Daca nu , poti sa intri in CONTUL TAU FOREVER AICI ! si sa iti cresti imunitatea cat mai repede !

Nu ai cont ? Completeaza formularul pentru cont cu reducere AICI !

51 afișare0 comentariu

Site-ul www.produseforever.ro este detinut de un FBO independent cu ID-400-000-552-786. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este www.foreverliving.ro si site-ul oficial Forever Living Products International este www.foreverliving.com. Toate produsele, marcile, numele de produse, numele „Forever Living Products” si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, inclusiv numele Produselor FLP, sunt marcile de comert si/ sau marcile inregistrate care apartin companiei Forever Living Products.