Forever Aloe Body Loțion – Emolientă pentru tot corpul

Aici lăsăm cele mai puternice ingrediente ale naturii să lucreze împreună pentru a avea grijă de pielea ta. Aloe vera gel, împreună cu uleiurile extrase din plante, vă oferă o experiență hidratantă și emolientă.

Pentru cine este Aloe Body Lotion ?

Loțiunea de corp Aloe Body Lotion este potrivită pentru tine care vrei sa obții zilnic o piele hidratată și netedă pe tot corpul. Aveți acum la îndemană o loțiune care pătrunde rapid în piele fără să se simtă lipicioasă sau grasă și care își face rapid treaba.

Ce beneficii prezintă Aloe body Lotion :

• o loțiune hidratantă și emolientă

• o senzație de neted și matasos

• ulei de argan ți ulei de macadamia

• un produs care se absoarbe rapid fără să se simtă gras

Pentru o piele sănătoasă, tânără

Această este o loțiune care se absoarbe rapid fără să se simtă grasă sau lipicioasă, perfectă pentru utilizarea zilnică. Aloe vera formează baza cu proprietățile sale de hidratare și îngrijire. De asemenea, am adăugat hialuronat de sodiu, care formeaza o barieră protectoare asupra pielii și ajută la reținerea umidității, precum și esteri de jojoba care promovează fermitatea și elasticitatea pielii. Aici este prezent și aminoacidul L-arginină care se gasește în mod natural în piele și ajută la hidratare și catifelare.

Uleiuri din natură
Aloe-body-lotion-beneficii cheie art

Loțiunea de corp Aloe Body Lotion, conține ulei de argan pentru îngrijirea pielii. Uleiul de argan susține elasticitatea pielii și conține vitamina E care ajută la înmuierea pielii și la restabilirea strălucirii acesteia. În loțiunea de corp Aloe Body Lotion veți găsi și ulei de macadamia hidratant. Conține, printre altele, acid palmitolic care apare în mod natural în piele și ajută la reținerea umidității. De-a lungul anilor, cantitatea de acid palmitic din piele scade, acesta fiind unul dintre motivele pentru care avem pielea mai uscată odată cu înaintarea în vârstă. Acest lucru face ca uleiul de macadamia să fie foarte potrivit pentru îngrijirea pielii sensibile și uscate. Uleiul de maceș și uleiul de jojoba care hrănesc și catifelează sunt, de asemenea, pe lista de ingrediente.

Utilizați în fiecare zi Aloe Body Lotion

Loțiunea de corp Aloe Body Lotion este potrivită pentru toate tipurile de piele și are un parfum ușor floral care se potriveste atât lui, cât și ei. Când aveți nevoie de o loțiune zilnică care să facă pielea moale și netedă, dar niciodată grasă, atunci ar trebui să aveți la îndemană Loțiunea de corp Aloe Body Lotion

Aplicați generos, masați ușor până când toată loțiunea este complet absorbită și bucurați-vă de rezultatul de piele netedă și mătăsosă.

Aloe-body-lotion key ingredients art