Forever Active HA și articulațiile tale vor funcționa ca unse!

Timpul nu acorda regim preferential. Incetul cu incetul, corpul isi pierde din mobilitate, muschii obosesc. Imagineaza-ti 230 de articulatii care intra in actiune pentru miscarile pe care le facem in viata de zi cu zi. Imagineaza-ti ca exista „cineva” care raspunde de buna lor functionare. Organismul este un producator spontan al proteinei care are ca sarcina tocmai lubrifierea acestor articulatii: acidul hialuronic, numit HA. Cu varsta, insa, productia de acid hialuronic scade dramatic, iar articulatiile raman fara „combustibil”.

In Forever suntem norocosi sa avem la dispozitie un supliment alimentar care combina acidul hialuronic, uleiul de ghimbir si pudra de sofran intr-o formula cu multiple beneficii. Forever Active HA da un nou inteles ideii de tinerete, ideii de sanatate, ideii de longevitate.

Ingrediente cheie

• Acid hialuronic cu masa moleculara mica

• Ghimbir

• Sofran de India

Pe langa sustinerea sanatatii si bunei functionari a articulatiilor, acidul hialuronic este extrem de benefic si pentru hidratarea pielii, intrucat poate retine de pana la 1.000 de ori greutatea sa in apa.

Ghimbirul si sofranul sunt folosite din cele mai vechi timpuri atat pentru aromatizarea mancarurilor si pentru a le conferi savoare, cat si pentru numeroasele beneficii aduse sanatatii si starii de bine.

Beneficii cheie

– Lubrifiaza articulatiile

– Hidrateaza pielea

– Formula unica care are la abaza acid hialuronic cu masa moleculară mică

– Conține ghimbir și șofran , benefice pentru funcționarea normală a articulațiilor