Soluția ideală antiîmbătrînire a tenului și cadoul perfect pentru tine!

Toate femeile își doresc să arate tinere și atrăgătoare cât mai mult timp.

Dar îmbătrânirea este inevitabilă și este un proces prin care cu toții trecem.

Când suntem tineri nu prea ne gândim la acest aspect, crezând ca ne vom menține la fel pentru totdeauna.

Dar într-un anumit punct al vieții începem să devenim preocupați de prevenirea procesului de îmbătrânire, mai ales când vorbim deîngrijirea pielii.

Pe piață vedem reclame la sute de produse anti-îmbătrânire care pretind că oferă cele mai bune rezultate pentru tenul matur.

Există și varianta operației, mult mai invazivă, costisitoare și dureroasă.

Vestea bună este că avem la dispoziție produse naturale, cu ingrediente verificate, care pot oferi rezultate vizibile, fără chin și prea mult efort.

Odată cu trecerea timpului pielea își pierde din suplețe și elasticitate. Dar există și anumiți factori care favorizează acest lucru cum ar fi expunerea la soare sau un stil de viață nesănătos, care include fumat, consum de alcool sau stres.

O soluție completă care previne îmbătrânirea și îngrijește pielea este trusa Infinite by Forever.

Acest set include toți pașii pentru o îngrijire completă, din interior spre exterior:

Demachiant hidratant

Supliment pentru fermitate

Ser pentru fermitate

– Crema regeneratoare

Iata beneficiile fiecarui produs din trusa:

Demachiantul hidratant – Hydrating Cleanser

Pielea când începe să prezinte primele semne ale trecerii timpului devine mai subțire, cu linii fine sau riduri, mai predispusa la a se înroși sau irita. De aceea necesită produse delicate, care să nu o agreseze.

Asa este și demachiantul sub forma de emulsie hidratantă, pe bază de aloe vera și extracte naturale. Formula este conceputa de experții Forever, pentru a oferi cea mai bună ingrijire tenului matur.

Aloe vera: este binecunoscută pentru efectele de calmare și hrănire a pielii, fiind bogată în antioxidanți.

Extractul din măr: este bogat în aminoacizi care curătă delicat pielea, îngrijind-o în același timp.

Extractul din nuca de cocos: catifeleaza pielea cu blândețe, fără a o irita.

Uleiul din semințe de floarea soarelui: bogat în vitamina E, care hrănește și oferă aspectul sănătos și radiant al pielii, în timp ce curăță și îndepărtează particulele de praf și murdărie.

Suplimentul pentru fermitate – Firming Complex

Corpul și pielea noastră au nevoie de susținere și din interior, iar firming complex singurul supliment alimentar Forever sub forma de pastile, special creat pentru a ajuta pielea din interior, este partenerul tău de încredere.

Odată cu trecerea timpului corpul nostru produce din ce în ce mai puțin colagen, de aceea pielea devine subțire, uscată și mai puțin elastică iar în timp apar ridurile.

Suplimentul pentru fermitate conține colagen marin, care hrănește pielea din profunzime, pentru un aspect neted și frumos. În plus nu conține gluten.

Vitamina C din compoziție contribuie esențial la sinteza colagenului și înlătura aspectul de piele obosită și încărcată, oferind luminozitate.

Biotina: face parte din complexul de vitamine B și reduce roșeața și aspectul uscat ale pielii.

Colagen marin hidrolizat: ajută la menținerea elasticității pielii, luptând împotriva îmbătrânirii.

Serul pentru fermitate – Firming Serum

Serurile pentru ten sunt formule cu o concentrație mai mare de ingrediente, dar care au o formulă ușoară, ceea ce le face ușor de aplicat sub stratul de cremă. Este ca un fel de vitamină pentru ten, care îl face să arate mai bine, mai rapid. În plus nu are parfum și este potrivit și pentru vegetarieni.

Firming serum este un cocktail de ingrediente de ultima generație, testate clinic, care oferă multiple beneficii și acționează pentru a combate efectele îmbătrânirii.

Aloe vera îmbogățită cu peptide din aminoacizi lucrează împreună pentru a oferi fermitate pielii și a netezi ridurile.

Hialuronatul de sodiu hidrolizatcontribuie la hidratarea celulară, îmbunătățind și mai mult acțiunea aloei vera.

Extractul de drojdie contribuie la sinteza colagenului susținând procesele naturale de apărare ale pielii. Totodată ajută la uniformizarea culorii, reducând acele pete care pot apărea odată cu vârsta.

Proteine din grâu: revitalizează pielea, oferind un aspect catifelat, sănătos, elastic și ferm.

Crema regeneratoare – Restoring creme

Crema regeneratoare include 15 ingrediente cu beneficii deosebite pentru piele. Nu este o cremă grasă, dimpotrivă are textura ușoară, însă este suficient de puternică pentru a catifela pielea și a se absorbi rapid, lăsand tenul proaspăt și plăcut la atingere.

Acai: fructul acesta are capacități antioxidante foarte puternice pentru a preveni procesul de îmbătrânire.

Rodie: este numit și fructul vieții datorită capacităților sale anti-îmbătrânire extraordinare. În plus hidrateaza pielea și îi oferă un aspect sănătos.

Aloe vera: potențată de Centipeda Cunninghamii, care este o plantă originara din Australia oferă hidratare, elasticitate și calmează pielea sensibilă.

Vitamina B3: ajută în sinteza colagenului și în diminuarea liniilor fine.

Amestec de uleiuri esențiale: cu proprietăți benefice pentru piele și rol anti-îmbătrânire: lavandă, portocala amară, busuioc, eucalipt, coajă de lime și de portocală, toate contribuie la efectul aloei vera și refac pielea uscată și îmbătrânită.

Cu un așa mix plin de vitamine și ingrediente naturale, nu îți mai rămâne altceva de făcut decât să încerci și tu! Și nu uita: pielea ta merită tot ce e mai bun! Și tu la fel!