Aloe propolis Creme, îngrijire antibacteriană și reparatoare pentru toate problemele pielii

Propolisul este o rășină creată de albine pentru a-și proteja stupii. Pentru corpul uman, are multe calități terapeutice și ele au fost folosite timp de secole până azi – de la vindecarea rănilor până la calmarea tusei și a durerilor de gît.

Aloe Propolis Creme este o cremă hidratantă pe bază de Aloe vera, care are în compoziție propolis și alte ingrediente active recunoscute pentru contribuția lor la menținerea sănătații pielii.

Musețelul este o plantă foarte cunoscută pentru proprietățile sale benefice în îngrijirea pielii, și nu numai, și se regăsește în formula produsului.

Vitaminele A și E, cunoscute pentru efectul lor benefic în îngrijirea pielii, completează formula unică a acestei creme.

Aloe Propolis Creme este un produs multifuncțional care calmează pielea sensibilă, ameliorează inflamațiile și mâncărimile și ajută la vindecarea rănilor minore. Această cremă bogată vă va lăsa pielea moale, hidratată și împrospătată.

Aloe Propolis Creme  este folosită cu foarte mult succes în tratamentul acneei. Proprietățile sale antiseptice, regeneratoare și hipoalergenice se combină într-un complex unic pentru a ne ajuta să avem o piele sănătoasă, fermă și proaspătă.