top of page
Caut─â
  • Ionel Chirnogea

Creierul tau va functiona mai eficient cu Forever Focus !

Actualizată în: 14 iul. 2022

Forever Focus - Promovează claritatea mentală, concentrarea și sănătatea cognitivă generală


Creierul nostru este din ce ├«n ce mai supus unor solicit─ârii constante: sarcini multiple, nevoi imediate de informa╚Ťii, conexiune pe facebook, instagram, skype, whatsapp, e-mail, sms, gestionarea mai multor fi╚Öiere cu informatii profesionale, r─âspunsuri care trebuie furnizate rapid.


Sarcina mental─â este ├«n continu─â cre╚Ötere ╚Öi afectat─â ├«ntr-un mod at├ót de important, si de multe ori apar si nop╚Ťile nedormite.

Cu toate acestea, desi creierul nostru reprezint─â doar 2% din greutatea corporal─â, aceasta consum─â ├«n repaus 20% din energia noastr─â. Prin urmare, trebuie s─â ii furnizam nutrien╚Ťi alimentari de calitate, astfel ├«nc├ót s─â r─âm├ónem atenti ╚Öi s─â ne concentr─âm eficient.

Fi╚Ťi complet concentra╚Ťi, cu o vigilen╚Ť─â ├«nalta, capacitatea de memorie utilizat─â la momentul potrivit si toate acestea vor fi factori cheie pentru a v─â atinge obiectivele pe care le aveti la birou, ca studen╚Ťi, sportivi sau sunte╚Ťi seniori.


Ingrediente și beneficii Forever Focus

Forever FOCUS , ultimul venit ├«n gama de Produse Forever, v─â ofer─â o asociere exclusiv─â ╚Öi inovatoare de ingrediente ├«n urma unor teste brevetate ╚Ötiiin╚Ťific pentru a v─â optimiza concentrarea, memoria ╚Öi pentru a v─â da o aten╚Ťie sporit─â. Focus con╚Ťine Cognizin, care este o form─â de citicolin─â, nutrient prezent ├«n creier, care favorizeaz─â comunicarea dintre sinapse ╚Öi garanteaz─â transmiterea eficient─â a informa╚Ťiilor.

Extractul de ceai verde sus╚Ťine vigilen╚Ťa ╚Öi favorizeaz─â concentra╚Ťia.

Extractul de Bacopa are un efect pozitiv asupra sistemului cerebral cât și un efect pozitiv asupra memoriei pe termen scurt și lung

Extractul de Rhodiola ajut─â la stimularea sistemului nervos, favorizeaz─â percep╚Ťia ╚Öi contribuie la o activitate intelectual─â ╚Öi cognitiv─â optim─â.

Extractul de Guarana ajut─â la reducerea oboselii mentale ╚Öi cre╚Öterea vigilen╚Ťei

Vitaminele B5, B6 ╚Öi B12 preg─âtesc ╚Öi sprijin─â concentra╚Ťia mental─â, ajut─â la reducerea oboselii, joac─â un rol important ├«n transmisia semnalului cerebral.161 afișări0 comentarii

Post─âri recente

Afișează-le pe toate
bottom of page