Forever Focus - Promoveaza claritatea mentala, concentrarea si sanatatea cognitiva generala

Creierul nostru este din ce în ce mai supus unor solicitării constante: sarcini multiple, nevoi imediate de informații, conexiune pe facebook, instagram, skype, whatsapp, e-mail, sms, gestionarea mai multor fișiere cu informatii profesionale, răspunsuri care trebuie furnizate rapid.

Sarcina mentală este în continuă creștere și afectată într-un mod atât de important, si de multe ori apar si nopțile nedormite.

Cu toate acestea, desi creierul nostru reprezintă doar 2% din greutatea corporală, aceasta consumă în repaus 20% din energia noastră. Prin urmare, trebuie să ii furnizam nutrienți alimentari de calitate, astfel încât să rămânem atenti și să ne concentrăm eficient.

Fiți complet concentrați, cu o vigilență înalta, capacitatea de memorie utilizată la momentul potrivit si toate acestea vor fi factori cheie pentru a vă atinge obiectivele pe care le aveti la birou, ca studenți, sportivi sau sunteți seniori.

Ingrediente și beneficii Forever Focus

Forever FOCUS , ultimul venit în gama de Produse Forever, vă oferă o asociere exclusivă și inovatoare de ingrediente în urma unor teste brevetate știiințific pentru a vă optimiza concentrarea, memoria și pentru a vă da o atenție sporită. Focus conține Cognizin, care este o formă de citicolină, nutrient prezent în creier, care favorizează comunicarea dintre sinapse și garantează transmiterea eficientă a informațiilor.

Extractul de ceai verde susține vigilența și favorizează concentrația.

Extractul de Bacopa are un efect pozitiv asupra sistemului cerebral cât și un efect pozitiv asupra memoriei pe termen scurt și lung

Extractul de Rhodiola ajută la stimularea sistemului nervos, favorizează percepția și contribuie la o activitate intelectuală și cognitivă optimă.

Extractul de Guarana ajută la reducerea oboselii mentale și creșterea vigilenței

Vitaminele B5, B6 și B12 pregătesc și sprijină concentrația mentală, ajută la reducerea oboselii, joacă un rol important în transmisia semnalului cerebral.